Agenda

17 – 21 november: Horeca Expo

Sommelier T is aanwezig om verschillende demonstraties te geven op de Coffee & Tea Academy.

Maandag 18/11 – 16u00 tot 17u00: Verwen je gasten met een afternoontea

Theesommelier en auteur Carol Bailleul licht toe hoe je in je zaak afternoontea op de culinaire kaart zet. Ontdek de geheimen achter deze typisch Britse traditie en leer hoe een afternoontea voor jouw zaak een meerwaarde kan betekenen.

Dinsdag  19/11 – 14u30-15u30: Thee of wijn bij gerechten?

Kenners zijn het er over eens dat thee – net als wijn – een perfecte begeleider is van verfijnde gerechten. Er zijn trouwens veel overeenkomsten tussen wijn en thee, al zijn er ook opmerkelijke verschillen. Theesommelier Véronique Sanctobin overloopt een aantal principes die de geïnteresseerde wijndrinker tot nieuwe inzichten kan brengen.

Woensdag 20/11 – 16u00 17u00: Thee & kaas, een onverwacht perfecte combinatie

De juiste thee bij de juiste kaas creëert een heerlijke explosie aan smaken en aroma’s. Theesommelier Greet Huybrechts adviseert welke thee je best bij welke kaas serveert.

Donderdag 21/11 – 12u00 13u00: Hoe serveer ik mijn thee?

Het hoeft helemaal geen uitdaging te zijn om losse kwaliteitsthee te serveren in jouw bistro of restaurant. Theesommelier Martine Puylaert geeft jou hiervoor enkele handige tips zodat je meteen kan inspelen op de trend ‘origine thee’.

Volgende activiteiten

15 december 2019: Internationale theedag

Meer info volgt

25 januari 2020: Chinees Nieuwjaar + verrassingsactiviteit

Meer info volgt

Eerdere events

Nothing found.

Word lid

Meer tekst kan hier